The Great Highway Dispute

Hvad vi i det offentlige ikke bruger tid og stakater på! Motorveje

Hvis man ved basale problematikker tog konkrete beslutninger i stedet for at nedsætte udvalg og kommissioner, ville vi sandsynligvis spare mange penge på bundlinjen.

I dag kom det frem, at en motorvejsfejde i det midtjyske endelig har fået en ende. Fejden blev angiveligt startet sidste år, da lokale politikere og andre godtfolk fra Silkeborg og Herning ville have indflydelse på 31 kilometers motorvej mellem de to kommuner (31 kilometer – 31 pisse ligegyldige kilometer – Fuck yeah)…

Der blev derefter sat en høring i gang (naturligvis), og diskussionen gik nu frem og tilbage, som var vi tilbage i børnehaven, hvor lille Sofie Silkeborg havde kastet daggammel øllebrød i Henning Hernings ansigt.

Konklusionen blev, at motorvejsstrækningen skal hedde Silkeborgmotorvejen – hvilket borgmesteren i Silkeborg, Steen Vindum, efterfølgende var glad for:

Jeg er utrolig glad for, at Vejdirektoratet har lyttet til vores argumenter. Alle kender Silkeborgmotorvejen, og at det nu er motorvejens officielle navn betyder meget for Silkeborg og for silkeborgensernes selvopfattelse.

Ja, det er godt med dig Steen – sikeborgenserne er dedikerede motorvejsnavnssupportere.

Når du f.eks. skal på motorvejen ved Aalborg, siger du så til din mangeårige ven Frans, at du kører ud på “Nordjyske Motorvej”. Nej, det gør du ikke. E45 er det almene navn, om man så kører på motorvejen ved Aalborg, Aarhus, Vejle eller Lille Laderup.

En hurtig beslutning, som kunne have sparet ressourcer fra Vejdirektoratet, Transportministeriet, Silkeborg Kommune, Herning Kommune, lokale politikere og diverse andre fagpersoner, ville have været at kalde alle motorvejsstrækninger for det neutrale E (et eller andet) ligesom E45, E20 osv..

På den måde vil vi undgå absurde diskussioner som denne, og vi sparer skattekroner.

Effektivisering for pokker!

Yderligere informationer
“Herningmotorvejen ændrer navn til Silkeborgmotorvejen”, jp.dk (eksternt link)

Reklamer
The Great Highway Dispute

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s