Opbakning i Vesthimmerland…

I øjeblikket er Vesthimmerland endnu engang i medierne for det negative, da Vesthimmerlands Folkeblad har nægtet at bringe nyheden om det nye mangfoldige vielsesritual i folkekirken.

Redaktør Preben Eskildsen, der lyder som en dejlig type, udtrykte sig i “saglige” vendinger omkring sagen:

I kan skrive, hvad pokker I vil angående homovielser, men det er forkert, og vi vil ikke bruge spalteplads på det. Så send kirkeministeren tilbage til der hvor han kommer fra(!)

At en snæversynet redaktør fra et kummerligt folkeblad udtaler sig på denne måde, er dog ikke engang det værste i sagen.

Knud Kristensen skyder sig selv i foden igen igen.

Nej, at borgmester i Vesthimmerlands Kommune, den “ærbødige” Knud Kristensen fra de Konservative, efterfølgende kommer med nedenstående bemærkning er efter min mening et kommunikations-selvmål af dimensioner:

Jeg har ikke truffet nogen endnu, som har forbandet Vesthimmerlands Folkeblad. På ingen måde. Så det her står redaktøren overhovedet ikke alene med.

Under overskriften “Lokale bakker op om homo-censur” skriver bl.a. DR.dk om Knud Kristensens forsvar af Preben Eskildsen.

Nu stammer jeg personligt fra Vesthimmerlands Kommune, og jeg har endnu ikke mødt nogen i kommunen, som har forståelse for Preben Eskildsens fjendske udtalelser. Men jeg går dog ikke ud og påstår, at hele kommunen bakker op om det syn på sagen.

Det vælger Knud Kristensen at gøre på baggrund af sin egen pseudo-videnskabelige undersøgelse, som sikkert er foretaget mellem borgmesterens egne fire vægge fra sit trygge kontor i Aars.

Citatet viser også med al tydelighed, at Hr. Kristensen selv støtter Hr. Eskildsen i hadet mod minoriteter, så de kan roligt tage hinanden i hænderne og gå ned foran den lokale kirke og synge anti-homo sange.

Jeg væmmes ved, at man i en rolle som borgmester bakker offentligt op om et menneskesyn, som ikke harmonerer med et moderne samfund som det danske.

Og kritisabelt, at medierne ikke undersøger, om lokalsamfundet bakker op, før de trykker en så forvrængende overskrift.

Føj, siger jeg bare!

Opbakning i Vesthimmerland…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s