TWITTER TRENDS I 2011

Nu hvor 2011 er en saga blot, ser jeg det som en ny begyndelse for bloggen, der ikke er blevet opdateret i ualmindelige tider grundet især studiet og min primære bold-blog Motspur Parks Græsplæne.

Mit blog-comeback sætter fokus på 2011 i Twitter-sfæren, hvor jeg efterhånden har opbygget en duelig følgeskare gennem mine vildt sindsoprivende interesser.

Undertegnedes Twitter-profil omhandlede i 2011 hovedsageligt mine seks kanariefugle, min porcelænssamling af rumænske tekopper og verdensmesterskaberne i hækling på ukrainsk grund – men ingen af disse brød desværre ind på top 10 listen over de mest tweetede emner i dette nye årtis begyndelse.

Den top 10 ser ifølge What the Trend således ud:

1. Justin Bieber

Førstepladsen er i sig selv ikke overraskende, da popfænomenet Justin Bieber, som til forveksling ligner en lesbisk Warwick Davis med perfekt L’Oréal-skinnende hår, har astronomiske 15 millioner followers på Twitter(!) I stedet for at klone en superhær som Darth Vader, har Bieber benyttet Twitter som værktøj til at rekruttere til sin tropper af fanatiske skrigende teenage-piger over hele denne gudsforladte klode. Det er kun et spørgsmål om tid, før Justin Bieber overtager verdensherredømmet og sender os alle sammen i kalkminerne.

2. Football/Soccer

Om andenpladsen er fodbold eller amerikansk fodbold er uvist! Amerikanerne har besynderligt nok valgt at benytte termen football om en sport, hvor man hovedsageligt bruger sine hænder, mens briterne benytter samme logiske beskrivelse om almindelig fodbold. Derfor bliver benævnelsen brugt om to forskellige sportsgrene, som har et overvældende antal fans verden over, så intet overraskende i topplaceringen.

3. Lady Gaga

Den finurlige Lady Gaga indtager tredjepladsen på baggrund af sin verdensturné samt hendes diverse udskejelser i tabloid-mediernes kolonner. Om hun så er påstået tvekønnet eller løber rundt i kødkjoler, Lady Gaga forstår at udnytte medierne til hendes fordel.

4. NBA

Basketball… Meh!

5. Jonas Brothers

Jonas Brothers kunne lige så godt være Justin Biebers storebrødre, men de må dog se “lillebror” overhale dem med flere længder. Måske det er fordi, de ikke har lige så imponerende en hårpragt.

6. Christmas

Glædelig jul!

7. Super Junior

Super Junior er eftersigende et sydkoreansk boyband med hele ni medlemmer(!), som er enormt populære i Asien, hvilket har sendt dem ind på en habil syvendeplads. Jeg forudsiger, at de går hvert til sit i 2012, hvilket sikkert vil sende dem længere op i tabellen.

8. Britney Spears

Den gamle garvede Spears kan stadig på trods af sine 30 år! Respekt old woman, respekt!

9. Jordskælvet i Japan

Den enorme naturkatastrofe satte i sin grad præg på nyhedskolonnerne i marts måned.

10. One Direction

Endnu et boyband, denne gang fra England, hvor de blev formet i forbindelse med syvende sæson af X Factor. Både One Direction, Jonas Brothers og Super Junior viser desværre, at drengebands stadig er lige så populære som tilbage i halvfemserne…

___________

Bonusinfo: Harry Potter tog sig af førstepladsen over mest tweetede film, mens Finding Nemo indtog en overraskende syvendeplads.

___________

Kilde: Mashable.com, What the Trend

Reklamer
TWITTER TRENDS I 2011

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s