Jagten På En Trumer Pils

Where are you dammit?

Trumer Pils….

To gange World Beer Cup vinder og en smagsoplevelse af en anden verden, påstås der.

Så da undertegnede og to ligesindede denne sommer var på europæisk roadtrip, bestemte vi os da for at køre omkring Østrig for at smage på vidunderet.

Efter at have læst en artikel i det vildt overvurderede drengerøvsmagasin M! blev vi gjort opmærksomme på disse gyldne dråber samt, at pilsneren kunne fås i ethvert supermarked i alpelandet mod syd.

Så efter at være tøffet igennem alletiders potpourri af elendighed – aka Liechtenstein – rullede vi ind i Østrig i vores Ferrari-røde Mazda 323 fra 1994, 0g forventningerne var høje lige fra mødet med grænsevagten Rolf til den tåkrummende afslutning på “eventyret”.

“I ethvert supermarked”, gentog jeg højt fra det sammen-krøllede M!-blad, mens mine to følgesvende fik julelys i øjnene, på trods af vi befandt os i juli måned.

Dette skulle være kulminationen på en tur fra Amsterdam over Barcelona og Cannes til fyrstedømmet Monaco, og vi kunne ikke finde et supermarked hurtigt nok.

Og da vi kørte ind i den østrigske by Feldkirch, gik vi nu på jagt efter det famøse supermarked, og det tog ikke lang tid før den første dagligvarebutik dukkede op i asfaltjunglen.

Vi kunne allerede smage pilsnerens svar på Usain Bolt, og vi hoppede forventningsfulde ud af den firehjulede karet og spurtede mod indgangen, mens østrigske gangbesværede pensionister blev puffet til siden og råbt “Bewegen Sie” af på rungende germansk.

Da vi indtog supermarkedet blev vi hurtigt enige om at dele os op, så vi kunne dække et større område og nemmere kunne spotte vores mål.

Vi måtte dog, på trods af et udmærket sortiment, give fortabt, da Trumer Pils ikke var til at se nogen steder i de enorme lokaler.

En smule irriterede satte vi os ud i det røde lyn igen, og kørte de 500 meter til næste supermarked, hvor scenariet gentog sig.

Og i det næste var heldet heller ikke med os!

Og heller ikke i det næste…

Eller det næste…

Jo flere fiaskoer des mere frustrerede blev vi efterhånden, og efter halvanden times eftersøgning måtte vi smide håndklædet i ringen, da vi endnu engang trak det korte strå på en tankstation i udkanten af Meiningen nord for Feldkirch.

Vi ræsede derefter mod grænsen til Tyskland, da vores eneste mål med Østrig turen var den forsvundne Trumer Pils.

Og mens jeg sad og kiggede ud over det østrigske landskab, reflekterede jeg over vores korte ophold i Arnold Schwarzeneggers hjemland:

“‘I ethvert supermarked’ meinen Arsch!”

Das Zimmer direkte fra et supermarked i Østrig blandt en masse øl, der ikke er Trumer Pils…

Jagten På En Trumer Pils

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s