Sarah Palin – En Skræmmende Tanke I Det Hvide Hus

craazy-sarah-palin1
“Shoot, I lost… Well I’m going hunting for some moose! Yipikaye mo’fo’s!”

For et par uger siden holdt USA et historisk valg, der heldigvis endte med Barack Obama som en klar vinder over pensionisten John “The Plummer” McCain.

Selvom McCain irriterede mig med hans “I care about the people” retorik, var det skræmmende ved McCains kampagne, hans vicepræsident-kandidat Sarah Palin.

Da hun blev valgt som vicepræsident-kandidat, blev hun straks gjort til kvindernes favorit af medierne, men det prædikat fik hun hurtigt ryddet af vejen med hendes radikale meninger og halv-ignorante udtalelser.

Grunden til jeg skriver dette indlæg, er at jeg simpelthen ikke forstår, hvordan i alverden sådan en komplet sindssyg person kunne køres i stilling som vicepræsident.

Dertil lægges, at der går rygter om, at hun stiller op til det næste præsident-valg i 2012, hvilket hun forhåbentlig ikke får lov til af de republikanske vælgere!!!

Sarah Palin har en meget kort karriere inden for politik, og fik først i 2006 en høj stilling i det politiske bagland, da hun blev udnævnt som guvernør i den isolerede stat Alaska.

Man behøver jo heller ikke at have mere rutine i amerikansk politik end bavianen Hubert fra den lokale Zoo for at få en ubetydelig post som vicepræsident………..

I Alaska levede Palin af elge-burgere og kunne eftersigende se Rusland fra hendes altan….

Hun er kendt for at være anti-dyr!, og er en ivrig støtte af Alaskas jagtprogram, hvor blodtørstige jægere flyver rundt i helikoptere og plaffer ulve og sorte bjørne (Hvoraf der kun er 2000 tilbage) ned med rifler.

Til dette har hun også vedtaget flere love, som gør det muligt for hvem som helst at skyde dyrene, hvilket får alverdens tosser til at hive riflen frem og plaffe løs, da de modtager 150 $ per ulv. Flere rapporter fra Alaska har fastslået, at det ikke kun er voksne dyr, jægerne mejer ned, men også små ulve og bjørneunger, hvilket bare gør det hele endnu mere barbarisk (Og hvem kalder de lige dyr!).

Dette fanden-i-voldske kvindfolk er desuden en stor fan af olie, og har prøvet at få isbjørnen af “Truede dyrearter” listen, så hun kunne bore inden for Arctic National Wildlife Refuge, som er et yndet tilholdssted for de hvide bjørne samt utallige andre dyrearter.

Desuden er hun imod at styrke beskyttelsen af Beluga hvalen, som også er på “Truede dyrearter” listen, ved Alaska’s Cook halvø, da det er vigtigere at få olie op til overfladen.

Da hun var guvernør i Alaska fik hun endvidere vedtaget en lov, der gjorde, at voldtægtsofre skulle betale deres egen undersøgelse selv, hvilket løb op i omkring 1200 $!!!! Wtf!!

NRA (National Rifle Association), som Palin selv er livslangt medlem af, udtalte desuden under valgkampen, at Palin ville være: “one of the most pro-gun vice-presidents in American history“, hvilket der jo lige er brug for i et våben-fjendligt land som USA…..(!)

Da Palin blev spurgt om, hvad hun vil gøre som vicepræsident svarede hun: “What is it exactly that the V.P. does every day?” (Jesus Christ….!)

Denne fremragende kandidat er imod sex-undervisning i skolen, da det undergraver den amerikanske moral, og så mener hun, at evolutionsteorien er noget vås, da Gud naturligvis skabte jorden med et lille svip med håndleddet

Angående homoseksuelles ret til at gifte sig, er hun stærkt imod, og ville støtte en afstemning om at fratage homoseksuelle par deres ret til statsydelser.

Desuden går hun ind for stærk censur af bøger, mener ikke at global opvarmning er menneskeskabt, er imod stamcelleforskning, har været uvidende omkring flere af Bush-regeringens tiltag, fik dele af republikaner-horden til at stemme på Obama (Deriblandt Colin Powell, hvilket jo er lidt af en bedrift), udtalte at en troppeforøgelse i Afghanistan: “will lead us to victory there, as it has proven to have done in Iraq.”(!), kunne ikke nævne hvike aviser hun læser (Hvilket jo også er et svært spørgsmål…. For en tre-årig..) samt slagter elge med kniv og bue, hvilket jo er rendyrket brutalitet, da buejagt er forbudt i de fleste stater.

Hvordan kan en sådan person være i nærheden af det amerikanske præsident-embede?

Kun i USA…

Das Zimmer direkte fra Alaska blandt skamskudte bjørneunger og et ødelagt miljø.

Sarah Palin – En Skræmmende Tanke I Det Hvide Hus

2 thoughts on “Sarah Palin – En Skræmmende Tanke I Det Hvide Hus

  1. beldenak siger:

    Man må prise sig lykkelig for, at amerikanerne valgte hende fra. Men det er forbløffende – som jeg læste på anden blog – at så mange faktisk ikke opfatter hende som tåbelig.

  2. daszimmer siger:

    Ja, det er en smule ufatteligt grundet alle de skeletter, hun gemmer i skabet! Men det er jo også de samme mennesker, som stemte Bush ind i det Hvide Hus hele to gange! Så på den måde er det jo ikke så overraskende:D

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s