Alien Invasion

“Hellooooo, I am a crazy woman and I see aliens in my tiny head”

I dag skulle være dagen, hvor rumvæsner gør sit indtog på jorden efter mange årtiers spekulationer, om der er liv i det ydre rum(!)

I hvert fald ifølge det “synske” amerikanske medie med det pragtfulde navn Blossom Goodchild!

På hendes vidunderlige appelsin-farvede blog påstår denne lettere sindsforvirrede kvinde, at hun har modtaget en besked fra The Federation of Light (naboer til The Federation of Black), der giver udtryk for, at denne intergalaktiske federation kommer på besøg netop i dag, den 14. oktober.

Men der er ingen grund til panik!

Federationen kommer med fred og kærlighed, siger frøken Goodchild, så vi kan alle ånde lettet op, hvis vi havde frygtet en fjendtlig invasion á la War of the Worlds.

Men mon ikke fru Blossom Goodchild har en skjult agenda?

Hvad nu når vores nye venner ikke dukker op?

Så har dette såkaldte “synske” medie sikkert en undskyldning i posen.

Måske en eller anden bortforklaring med, at de havde en anden selskabsaftale på Pluto eller at de løb tør for rozym-brændstof på Mælkevejen.

Der er sikkert stadig nogle tåber derude, der fortsætter med at sætte deres lid til det selverklærede synske medium, selvom hun kun gør det for medieomtale og money money.

Der er i hvert fald naive tosser nok på hendes hjemmeside! Her er et par uddrag af forskellige citater på hendes blog:

“I live in huntsville alabama. I’m having dreams about this. Maybe they will transform our city from a missile defense center into something more peaceful.”

“Hello, I am Ina from The Netherlands and I want to thank you for the courage to bring this out. I recieved the message to bring a flag from the Angels into the world for The New World, The Golden Age.”

“Since first reading this I have prayed daily in my meditations that God will grant this wonderful event to the people of this world.”

Flere af hendes læsere giver udtryk for, at de er lykkelige over, at de fremmede er fredelige og bringer kærlighed til jorden. De håber på denne måde, at jorden bliver et fredeligere sted, hvilket jo er en prisværdig tanke.

Disse naive, men (forhåbentlig) harmløse, individer bliver slemt skuffede i dag, mens Blossom Goodchild gladeligt tager turen ned i banken for at hæve hendes check, da hun har modtaget overvældende meget medieomtale og store økonomiske bidrag pga. dette Internet-fænomen/bedrag (Bl.a. er jeg dum nok til at linke til hendes hjemmeside nederst i dette indlæg….D’oh(!)).

Oddsene for at rumvæsner skulle besøge os i dag er 100 til 1 hos odds-udbyderen William Hill, hvilket er langt lavere end min favoritklub Fulhams 500 til 1 odds på at vinde Premier League -_-

Oddsene for at Blossom Goodchild er en reinkarnation af kejseren på planeten Xycykilof er 7 til 1, og oddsene for at dette indlæg er blevet alt for langt er 1 til 1…

Das Zimmer direkte fra The Federation of Light blandt gigantiske ufoer og små aliens med peace-signs om halsen.

Hele beskeden direkte fra Blossom Goodchilds grødhoved kan fås på følgende link:

UPDATE: Efter at den 14. oktober er blevet fortid, kan brugere pludselig ikke gå ind på Blossom Goodchilds blog uden at være inviteret, hvad det så end betyder. Frøken Goodchild har formodentlig pakket kufferten, lukket sin blog for uvedkommende og rejst til Bahamas, hvor hun, som nyrig, bruger sin formue på billig tequila og mandlige prostituerede.

Eller også er hun blevet bortført af aliens fra The Federation of Light, der bruger hende til seksuelle eksperimenter.

Who really cares?

http://blossomgoodchild.blogspot.com/2008/08/message-from-federation-of-light.html?commentPage=2

Alien Invasion

3 thoughts on “Alien Invasion

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s