End Of The World!

“Hey, Where did the earth go?”

I morgen kan det måske være slut med menneskeheden, som vi kender den i dag!

Forskere fra organisationen CERN vil 9.30 i morgen tidligt tænde for en kæmpe kollisionsmaskine (Large Hadron Collider – LHC), som har en minimal chance for at kreere et sort hul, der kan opsuge alt eksistens!

Forskere har i løbet af de seneste par måneder argumenteret for og imod, at kollisionsmaskinen startes, mens mange almene borgere har stået på sidelinjen og fulgt cirkusset.

Nogle civilister har dog taget sagen i egen hånd og truet videnskabsmændene fra CERN på livet, mens andre har bønfaldt dem om at lade være med at gennemføre projektet.

Lige lidt har det hjulpet, da de første protoner, i morgen, vil blive sluppet ind i LHC, hvor de i sammenstød, inden i de enorme detektorer, kan skabe tilstande, der minder om dem, der eksisterede i de allerførste brøkdele af et nanosekund efter Big Bang.

Altså kan de vel på en måde opklare årsagen til eksistensen!

Desuden vil det være muligt for videnskabsmændene at opklare, om der findes flere dimensioner, end dem vi har kendskab til i forvejen.

Og derudover kan eksperimenterne endda bruges til nye kræftbehandlingsformer – eksempelvis i form af antistof-, kulstof, eller protonstrålebehandling, som kan kontrolleres, så behandlingen kun fjerner kræftramt væv og ikke det raske væv.

Spørg mig ikke hvordan, men det lyder da for godt til at være sandt, og der er sikkert tusinder af andre fordele ved partikel-acceleratoren!

Hvis hele projektet så går galt med det værst mulige udfald, er det dog ikke så meget værd!

Vi bliver meget klogere i morgen klokken 9.30 (Eller også gør vi ikke, da vi alle muligvis flyver rundt i et sort hul!)!

Jeg slutter af med R.E.M.’s vise ord: “It’s the end of the world as we know it….. And I feel fine….!”

Das Zimmer direkte for potentielt sidste gang fra verdens ende blandt sorte huller og tomhed.

End Of The World!

2 thoughts on “End Of The World!

 1. Thomas siger:

  Jeg er nød til at rette dig en smule:
  “Vi bliver meget klogere i morgen klokken 9.30 (Eller også gør vi ikke, da vi alle muligvis flyver rundt i et sort hul!)!”

  Det der foregår (i morgen) senere i dag har endnu ikke noget at gøre med de sorte huller nogle som folk formoder der vil opstå. I morgen vil der kun sendes partikler i den ene retning og de sorte huller der tales om kan kun forekomme ved kollision. Cern´s planer går på at der skal sendes partikler i modsat retning om ca. 3 uger. derefter skal der nok går et par uger eller 3 inden de rettes ind på kolliderene kurs med de modsat rettede partikeler. Så der sker med sikkerhed ikke noget de første 3 uger og nok heller ikke de næste 3. Så tag du det bare helt roligt😉

 2. daszimmer siger:

  Yeps, det opdagede jeg også, da jeg havde skrevet artiklen, men lod den nu stå alligevel:)

  Så kan jeg stadig nå lidt ærinder endnu!

  Tak for kommentaren🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s