Life Entourage Style

Oh, It’s On! At least for 25 minutes…

De fleste drømmer om det, men ganske få opnår det…

En ekstravagant livsstil med store huse, hurtige biler og smukke kvinder (eller mænd, hvis man er til det…)…

Det tætteste jeg kommer på en luksuriøs livsstil er min mors mad, min Dell computer, min Armani Black Code og serien Entourage..

Hvis du ikke har stiftet bekendtskab med drengerne fra Entourage, syntes jeg bestemt, at du skulle overveje at tænde for TV2 Zulu, når denne glimrende serie kører over skærmen!

Baggrunden for serien er sådan set meget simpel.. Producer Mark Walhberg mente, at hans liv kunne laves til en TV-serie, og så var Entourage skabt…

Serien følger superstar Vincent Chase i hans jagt på damer og filmprojekter i selskab med hans entourage i form af manager Eric Murphy, brormand og falleret skuespiller Johnny “Drama” Chase og den lille altmuligmand “Turtle”.

De fire gutter fører en, mildest talt, komfortabel tilværelse i og omkring den amerikanske filmindustri, og mens kvinderne dåner over Sex & The City livsstilen!, har mændene endelig fået en pendant i Entourage (Ikke at Sex & The Fucking City kan sammenlignes med Entourage!!)…

Den cool livsstil bliver krydret med en bandende og svovlende agent i form af Ari Gold, som bliver fornemt spillet af Jeremy Piven… Hans meget aktive skuespilstil blandet med vulgære gloser gør Ari Gold til en af mine personlige favoritter i showet sammen med den lidt gumpetunge Johnny Drama, spillet af Matt Dillons bror, Kevin Dillon..

Men hvad er det så helt præcist vi bliver hypnotiseret af???

Jamen, det er næsten nemmere at sige, hvad man ikke bliver hypnotiseret af!!

Der er de hurtige biler naturligvis! Aston Martin, Maserati, Rolls Royce og Hummeren er alle repræsenteret på bilfronten, og hvem ville ikke ønske, at man havde en af disse luksusbiler i stedet for Hyundai Matrixen ude i garagen…

Så er der vejret…! Hvorfor pokker er man ikke et sted, hvor solen skinner 24-7 (ligesom i øjeblikket), og folk ikke kender til vejrfænomenet vind…. Så sidder man herhjemme og kigger ud på vejrhanen, som er ved at knække af pga. stormvejr, mens regnen er ved at drukne gråspurven ude i fuglehuset….

Endvidere er der de pragtfulde omgivelser… Kæmpehuse, som får Amalienborg til at ligne en lerhytte, skyder op alle vegne i og omkring drengerne i serien med tilbehør som swimmingpools og haver på størrelse med 22 cricketbaner..

Storslåede fester og smukke kvinder er toppen af iskagen, hvilket jo er dragende for unge mænd som myself…

I de 25 minutter, som Entourage varer, kan man flygte fra en knap så glamourøs og problemfri hverdag, og jeg byder den oplevelse velkommen med åbne arme.

Das Zimmer direkte fra Hollywood blandt filmstjerner og bling bling…

Life Entourage Style

One thought on “Life Entourage Style

  1. tobyteazer siger:

    Faktisk sjovt du nævner at Entourage er en mandlig (og utrolig meget bedre) pendant til Sex and the City… Det havde jeg også selv tænkt på og ville have skrevet et indlæg om det ;p

    Great minds think alike!!!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s